top of page
Amsterdamse gracht in de nacht met veel licht
9x16 Portret.jpg

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten!

Mijn naam is Tim Janssen (vandaar ‘Tijan’). Ik ben geboren en opgegroeid in Schagen, een gezellig stadje in de kop van Noord Holland. Tegenwoordig woon ik in het pittoreske en fotogenieke dorpje Barsingerhorn. Zie je daar in de buurt iemand rondlopen met een camera in zijn hand? Goede kans dat je mij bent tegengekomen, want mijn camera en ik zijn vrijwel onafscheidelijk.

Opleiding

Ik ben opgeleid als licht- en geluidstechnicus in de evenementenbranche, waarna ik mij heb gespecialiseerd in fotografie en videografie. Ik ben ervan overtuigd dat beeld en geluid dé kracht hebben om momenten vast te leggen, emoties op te roepen en verhalen te vertellen op een manier die woorden alleen niet kunnen.

Mijn interesse voor beeld en geluid begon toen ik als tiener mijn drumsessies ging opnemen. De magie van het vastleggen van een enkel moment en het kunnen delen van dat moment met anderen heeft me nooit meer losgelaten. Ik besloot mijn passie te volgen en studeerde af als licht- en geluidstechnicus, waar ik de basis legde voor mijn expertise in het creëren van meeslepende visuele ervaringen op foto en video.

Comfortabel & Vertrouwd

Mijn werk draait niet alleen om technische vaardigheden, maar ook om het creëren van een comfortabele en vertrouwde omgeving voor mijn klanten. Ik geloof dat de beste resultaten ontstaan ​​wanneer er een sterke samenwerking en een open communicatie is tussen mij en mijn opdrachtgevers. Jouw visie en wensen staan centraal en ik zal er alles aan doen om jouw moment naar volle tevredenheid vast te leggen.

Techniek & Creativiteit

Naast mijn werk als fotograaf/videograaf ben ik altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijn creativiteit te uiten. Ik blijf mezelf uitdagen door nieuwe technieken te leren en de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche te volgen. Hierdoor kan ik jou de meest moderne en stijlvolle beelden bieden.

Ik ben dankbaar voor elke mogelijkheid die ik krijg om mijn passie uit te oefenen en de wereld om me heen vast te leggen. Of het nu gaat om een ​​belangrijke mijlpaal, een uniek evenement of gewoon het dagelijkse leven, ik ben er klaar voor om jouw verhaal te vertellen door middel van adembenemende foto’s en meeslepende video’s.

Ik hoop dat je genoten hebt van een klein kijkje in mijn leven, en ik hoop je snel te ontmoeten zodat we kunnen samenwerken aan prachtig beeldmateriaal speciaal voor jou!

Bedrijfslogo

Over mij

bottom of page